כניסה למערכת ניהול

כניסת משתמשים לאתר

מתכון לבצק פיצה ללא ביצים:
 
לבצק:
2 כוסות קמח רגיל
1 כפית אבקת סודה לשתיה
1/2 כפית מלח
1 כוס ריוויון (240מ"ל)
1 כף שמן זית

לרוטב:
1 כף שמן זית
4 עגבניות חתוכות לקוביות גודל 1 ס"מ
1 שן כתושה ( לא חובה)
1/4 כפית אורגנו מיובש ( לא חובה)
מלח

אופן ההכנה :

לבצק:
מערבבים את כוסות הקמח ,אבקת סודה לשתיה ומלח בקערה
יוצקים את הריוויון ושמן זית. ולשים לבצק אחיד. אם הבצק דביק ניתן להוסיף מעט קמח.

לרוטב:
מחממים מחבת בינונית על להבה בינונית, מוסיפים את חומרי הרוטב, מערבבים ומביאים לרתיחה. מבשלים כ-10 דקות תוך כדי בחישה עד שמתקבל רוטב. טועמים ומתקנים תיבול. מצננים היטב. ניתן לשמור בכלי אטום במקרר עד שלושה ימים.

לציפוי הפיצה:

100 גרם גבינת מוצרלה קשה מגוררת גס, זיתים מגולענים וחצויים, עגבניות שרי חצויות, גרגרי תירס, גרעיני אפונה, בצל סגול פרוס דק.

אופים 15-20 דקות עד ששלוי הפיצה זהובים והגבינה מותכת...