כניסה למערכת ניהול

כניסת משתמשים לאתר

עוגיות קלאסיות:

עוגיות קלאסיות וקלות להכנה עם הילדים.
אינן דורשות מאמץ מיוחד, עם מצרכים פשוטים שיש בכל בית, קל ופשוט - כל שנותר זה ללוש ולקרוץ צורות.

 
חומרים:
2 ביצים
1/2כוס סוכר חום (או מעט יותר... לפי הטעם)
1/3 כוס שמן
2 כוסות קמח (ניתן לפצל לכוס קמח לבן וכוס קמח מלא)
1/2 שקית אבקת אפייה


אופן הכנה:
בקערה גדולה שמים ראשית את כל החומרים היבשים מערבבים ואח"כ את הביצים והשמן,
לשים בידיים רק עד שמתקבל בצק אחיד.
מקמחים את משטח העבודה וגם את הבצק, ומרדדים בעזרת מערוך לעובי חצי ס"מ בערך.
קורצים את הבצק בעזרת חותכני עוגיות בצורות שונות, או אפילו בעזרת כוס קטנה.
מניחים את העוגיות ברווחים גדולים על תבנית מכוסה בנייר אפייה.
ומכניסים לתנור שחומם מראש בחום של 180, למשך 15 דקות.


החומרים מתאימים לכמות של כ30-40 עוגיות.

טיפ לשידרוג:

ניתן לבזוק מעל העוגיות טרם האפייה
מעט קינמון מעורבב בסוכר לבן,
או סוכריות צבעוניות.