כניסה למערכת ניהול

כניסת משתמשים לאתר

עוגת שוקולד ממעדן דני :
 
 
נשארו מעדני חלב בטעם שוקולד במקרר, מועד פקיעת התוקף שלהם מתקרב והילדים מסרבים לאכול...
חבל לזרוק...

מתכון פשוט לעוגת שוקולד קלה להכנה וטעימה.


והנה פתרון בו הילדים יאכלו את המעדן ולא נזרוק אותו...





חומרים לעוגה:

2 גביעי מעדן חלב בטעם שוקולד
2כוסות קמח תופח
1כוס שמן קנולה
2 ביצים
1 כוס סוכר
4 כפות אבקת משקה בטעם שוקולד
חצי כפית תמצית וניל


אופן ההכנה:
שמים יחד את הביצים והסוכר ומקציפים (ניתן להעזר בבלנדר מוט).
מוסיפים לבלילה את הסוכר וממשיכים בפעולת ההקצפה.
מוסיפים את הקמח, אבקת השוקו ומעדני החלב.
מוסיפים את תמצית הוניל, וממשיכים בערבוב נוסף עד שכל הבלילה אחידה.
יוצקים את הבלילה לתבנית מלבנית בינונית.
אופים בתנור שחומם מראש בחום של 175 מעות, למשך 40 דקות.
העוגה מוכנה כאשר נועצים קיסם עץ במרכז העוגה, והוא יוצא יבש (עם מעט פירורים).


טיפים לשדרוג:
ניתן להמיר את השמן ל-200 גרם חמאה